Tort pistacjowy
Specjalny tort na specjalną okazję. Obfitość pistacji podkreślona szczyptą soli, biała czekolada, pojawiający się w…
Azjatycki rosół
Aromatyczny, rozgrzewający. Jeśli lubisz zupę pho lub ramen, może się okazać, że już nigdy nie wrócisz do gotowania…
Bibimbap – koreańska miska
Kulinarne podróże w misce, mieszczącej dużo szczęścia. Jednym ze składników koreańskiego bibimbap jest jajko – smażone lub surowe…
Çilbir – jaja z jogurtem
Çilbir to tradycyjne tureckie śniadanie, które wielu Turkom kojarzy się z dzieciństwem i błogością. W ogóle się nie…
Dynia z komosą ryżową i brukselką
Jeśli wciąż masz uraz do brukselki, to zaufaj mi. Upieczona wysokiej temperaturze i polana słodkim sosem do powód…
Personal Style Stories
Warzywa Hasselback
Pewnie znasz już ziemniaki Hasselback. Dzięki nacięciom smaki z dodanego tłuszczu i przypraw…
Tort pistacjowy
Specjalny tort na specjalną okazję. Obfitość pistacji podkreślona szczyptą soli, biała czekolada, pojawiający…
Tagine z kiszoną cytryną
Tagine (tajine, tadżin, tażin) to naczynie do przygotowywania potraw niezwykle popularne w Maroku.…
Contact Me
Consultations are free!
Platea proident! Aute, rerum sociosqu numquam placerat, rerum molestias doloribus incidunt occaecati placeat, repellendus mus optio, totam cons.